Saltar a continguts

gòTIC Ajuntament de Tàrrega

Navegació

Menú principal

gòTICsfera

Aquest espai pretén recollir i agrupar tots els blocs creats i/o mantinguts per persones que participen en les activitats del gòTIC Ajuntament de Tàrrega.

Amb això volem reconèixer i fer visible tots aquests mons particulars que formen part del que anomenem la gòTICsfera.

Benvingudes, benvinguts!

Imatge de complement Link

L'Assump comparteix amb tots vosaltres, la seva passió per la pintura.
A través del seu bloc vol donar a conèixer els seus treballs amb pintura a l'oli o acrílica, la majoria sobre teula. A més participa en diferents fires d'artesania d'arreu de Catalunya.

Imatge de complement Link

"Vaig néixer un 17 de juliol de 1941 a Ecija,..."

Així comença la història i les històries que Maria Valle comparteix en el seu bloc. Una nova targarina que reconeix que en l'habit d'escriure ha trobat una manera de tranquil·litzar la ment i ha pogut satisfer un desig personal que tenia des de nena.

L'any 2004, publicava un llibre amb les primeres històries. Des del 2007 les recull en el seu bloc.

Captura de pantalla del web. Fes clic per entrar-hi Link

iTàrrega és un web que agrupa i re-difon -des de fa cinc anys- totes les notícies d'actualitat, cultura, tecnologia del municipi de Tàrrega.
Un lloc de referència per llegir i veure la vida d'aquesta ciutat.

Captura de Pantalla Link

Airecelobert es un bloc construït de manera plural i col·laborativa per les persones que participen al Club Social Airecel.

Les aportacions que hi estan recollides són fruit de les opinions i pensaments personals de cadascun dels seus constructors, per això es mostra com un espai polièdric que ens presenta els seus mons particulars.