Saltar a continguts

gòTIC Ajuntament de Tàrrega

Navegació

Menú principal

Informar-se

Kiosko.net

Kiosko.net recupera les portades de les publicacions impreses diàriament, de manera que permet repassar l'actualitat del món ràpidament.

 

Enllaç:  http://kiosko.net/ 
Associació Catalana de la Premsa Gratuïta i Mitjans Digitals (ACPG)

Directori amb la informació dels 240 mitjans que formen part de l'ACPG, dels quals més d’un centenar són capçaleres de premsa gratuïta.

 

Nodo 50

Directori de canals d'informació alternatius.

 

Ara Ponent

Diari digital de les comarques de Ponent amb articles dedicats a l'agricultura, esports i notícies classificades per comarques.

 

Agència Catalana de Notícies

Una de les primeres agències de notícies digitals creades a Europa.
La producció informativa es presenta en formats de text, àudio, fotografia i vídeo digitals incorporables tant a mitjans tradicionals com a noves plataformes. Pel que fa als continguts informatius, ofereix les notícies d'actualitat interpretades en clau catalana per a mitjans de comunicació, tan generalistes com de proximitat, i per a institucions, entitats i empreses que volen estar al dia de la informació catalana.

 

Enllaç:  http://www.acn.cat 
La Tafanera

Portal de promoció de notícies o apunts de blogs que envien i voten els mateixos usuaris per promocionar-los a portada.

 

Menéame

Lloc web on els usuaris registrats envien històries que la resta d'usuaris del lloc (registrats o no) poden menear (votar), i així promoure les més votades a la pàgina principal.

 

Guia de mitjans en català

Guia que recull la majoria dels mitjans de comunicació en català.
Inclou agències de notícies, associacions de mitjans, centrals de mitjans, premsa digital, convencional, ràdio i televisió.
Podreu trobar el mitjà o entitat que us interessi per comarca i per ciutat.