Saltar a continguts

gòTIC Ajuntament de Tàrrega

Navegació

Menú principal

Protegir-se

Posa't a prova!

Coneixements generals sobre seguretat a la xarxa
Test amb 12 preguntes en que s'exposen
possibles situacions de risc que poden plantejar-se en Internet.

Mites sobre seguretat a Internet
El test
amb 8 frases mítiques sobre seguretat que s'escolten en boca de molts usuaris de la xarxa.

Navegación Segura
Joc del trivial en què fins a 4 jugadors poden posar a prova els seus coneixements sobre protecció de la intimitat i la privacitat a la xarxa, manteniment de l'ordinador net de programari maliciós o protecció davant estafes o assetjament a Internet

Privial
El joc del trivial de la privacitat

Navega Segur
Senzill trivial sobre qüestions relacionades amb la protecció de dades

Conan

Porta a terme una anàlisi exhaustiva dels elements de risc del teu PC, agrupant i acarant tota aquesta informació per a la seva anàlisi posterior. És un servei especialment indicat per a situacions en les quals un antivirus no ens solucioni el problema inecessitem anar més enllà.

Amb la utilitat CONAN podrà obenir un informe immediat delnivell de seguretat del seu PC.

Bitdefender QuickScan

Programari que elimina spyware i altres elements de malware del nostre equip, després de la descàrrega d'un subprograma ActiveX, o complement del Firefox, es pot seleccionar les opcions de configuració de l'anàlisi del sistema, permet escanejar la memòria del seu sistema, tots els arxius, carpetes, discos i sectors d'arrencada, oferint no només l'opció de detectar infeccions, sinó també de desinfectar o, fins i tot, eliminar els arxius infectats.

 

ESET Online Scanner

És un escàner en línia que busca malware al nostre equip i l'elimina, igual que qualsevol escàner en línia, no substitueix el d'escriptori, però si el complementa per revisar el nostre sistema amb un altre antivirus sense haver de instal · lar. Descarrega un petit programa i la base de dades de signatures abans de començar. Es pot configurar per indicar que unitats o carpetes volem comprovar.

Antivirus en línia que busca el programari maliciós dins del nostre equip i l'elimina.

  • Programari gratuït (freeware)
  • SO: Windows XP, Vista, 7 i 8.
  • Disponible en castellà..

 

Atenció! L'antivirus en línia no substitueix el d'escriptori, però si el complementa per revisar el nostre sistema externament, des del núvol.

Per utilitzar-lo, primer cal baixar i isntal·lar el programa ESET Smart Installer i la base de dades de virus abans de començar.

Virus Total

Servei que analitza fitxers i adreces web buscant tot tipus de codi maliciós.
En carregar la pàgina, se selecciona que es vol analitzar, un fitxer o una pàgina web. Utilitza uns quants motors antivirus per a aquestes deteccions i en finalitzar mostra els resultats dels mateixos.