Saltar a continguts

gòTIC Ajuntament de Tàrrega

Navegació

Menú principal

eines i programes

Captura de pantalla del programa

Splash Lite és un reproductor de vídeo especialment desenvolupat per reproduir vídeos en alta resolució i visualitzar canals de la TDT si disposes d'una targeta sintonitzadora.

El que més destaca és Splash Lite és el seu entorn. Elegant, intuïtiu i ben dissenyat.
Referent a la seva compatibilitat, Splash Lite Permet reproduir tant vídeos a resolució convencional com en alta resolució amb Capacitat de fins a 1080p.
A més, suporta els formats més actuals de vídeo: AVI, m2t, M2TS, MOV, MP4, ...

Captura de pantalla del programa.

Evernote és un organitzador de tasques i notes que combina un programa d'escriptori amb espai d'emmagatzematge i sincronització en línia, el que es coneix com el núvol (cloud).

També es pot utilitzar com a eina en línia Compatible amb els principals navegadors. Serveix per capturar informació de diferents pàgines web i guardar-les en l'aplicació catalogada.

La filosofia de Evernote és servir com una llibreta on apuntar totes les idees, notes i tasques dels usuaris, perquè no quedi res ...

Captura de pantalla del programa Ampliar imatge

Reproductor multimèdia gratuït i multiplataforma, impulsat des de VideoLAN.

Aquesta organització sense ànim de lucre va ser creada per estudiants d'enginyeria informàtica de l'institut tecnològic 'École Centrale de Paris'.

En l'actualitat, desenvolupadors de tot el món col·laboren amb VideoLAN en la creació de programes amb llicència d'ús públic (GPL). En els darrers anys, VLC s'ha convertit en el reproductor multimèdia de codi lliure de referència, ja que altres com QuickTime i Windows ...

Captura de pantalla del programa Ampliar imatge

Programa gratuït que ens ajudarà a tenir totes les nostres aplicacions actualitzades a l'última versió i ens avisarà en el cas que haja disponible una nova versió que descarregar.

Hi ha una versió que permet instal·lar-ho de forma portable, per a poder tindre-la en un pendrive i no afectar en res el nostre sistema operatiu ja instal·lat.