Saltar a continguts

gòTIC Ajuntament de Tàrrega

Navegació

Menú principal

3. El teclat

Un teclat d'ordinador és un perifèric utilitzat per la introducció d'ordres i dades en un ordinador, encara que teclats similars s'utilitzen també en màquines d'escriure. Actualment el teclat és un element indispensable per un ordinador i és juntament amb el ratolí el perifèric d'entrada més important.

Imatge de complement Link

Aquest és un material web que d'una forma molt senzilla explora i et guia, pas a pas, en el descobriment del teclat de l'ordinador.
Per utilitzar-lo, cal realitzar les lectures i els exercicis proposats en cadascun dels capítols, que hi ha al menú de l'esquerra.

Creat per Jordi Barreda.

Imatge de complement Link

Paquet de 20 exercicis de dificultat creixent per practicar l'escriptura amb l'ordinador. S'explica com posar la segona o tercera opció d'una tecla, com separar les paraules, com escriure en majúscules, com posar accents o dièresis ...

Creat per Francesc Iglesias - Centre Formació d'Adults Els Tarongers

Imatge de complement

Ets una aranya que s'enfila a l'arbre i quatre camaleons avancen per les branques d'un arbre, per tal de menjar-se't.
Prem la lletra que tenen inscrita al llom abans que s'atansin massa i se't cruspeixin.
Quan arribis a dalt de l'arbre, passaràs de nivell.

El joc compta amb tres graus de dificultat: Easy: una lletra, Medium: paraules curtes en anglès. Hard: paraules completes en anglès)

Si vols saber molt més del teu teclat i vols conèixer recursos web i programes que t'ajuden a agafar més destresa en el seu l'ús.

Imatge de complement

En aquest minijoc has d'aconseguir teclejar el màxim de número de lletres que t'indiquen, en 60 segons.