Saltar a continguts

gòTIC Ajuntament de Tàrrega

Navegació

Menú principal

justificació

Connecta't a les TIC
Justificació

Ja comptem amb més de 9 anys d'experiència en l'ús de les TIC, en el marc del projecte Òmnia de la Generalitat de Catalunya, a la ciutat de Tàrrega.
Durant aquest temps, les hem acostant als ciutadans i ciutadanes i a molts veïns de la seva comarca, com un instrument que ha facilitat la e-inclusió social i fomenta la comunicació, relació i participació, de molts col·lectius i en definitiva, persones.

Escoltant els nostres usuaris i usuàries, i fent xarxa amb la resta de la comunitat Òmnia, ens hem fet grans, i plegats hem après moltes coses. Tot això, ens ha fet entendre que calia adaptar i replantejar la nostra acció, incorporant nous serveis i recursos, per poder cobrir les noves necessitats d'una societat, la nostra, cada cop més relacionada amb la informació i la comunicació, i en definitiva amb la tecnologia.

Per tot això, l'Ajuntament de Tàrrega ha fet un nou esforç per capacitar la ciutat amb un nou espai per acostar aquestes tecnologies, tot atenent les necessitats, cada cop més plurals i especifiques, dels seus ciutadans i ciutadanes, creant el servei gòTIC Àjuntament de Tàrrega, ubicat al segon pis de l'edifici del Centre d'Entitats de la ciutat.